Ферментований трав’яний порошок для очищення судин організму від холестерину та різних відкладень

Представляємо Вам ферментований трав’яний порошок призначений для внутрішнього застосування, що комплексно та ефективно допомагає очистити судини організму від холестеринових бляшок, різних відкладень, а також допомагає відновити та підвищити еластичність судин організму. Це в свою чергу допомагає позбутись від безлічі супутних проблем зі здоров’ям.

Порошок можна вживати як при повишеному артеріальному тиску, так і при пониженому!

Відразу зауважимо, що це найбезпечніший та найефективніший метод вживання лікарських трав взятий з китайської народної медицини.

Чому ми з впевненістю за’являємо, що це найбезпечніший та найефективніший спосіб вживання лікарських рослин для очищення судин організму?

Вся справа в тому, що ферментований порошок розчиняється в шлунку за 5-10 хвилин і починає відразу давати свій ефект лікування, що прирівнює трав’яний порошок до антибіотиків, але без жодних побічних ефектів для організму, що дає змогу вживати його в будь-якому віці.

Процес приготування ферментованого порошку заключається в його настоюванні на спеціальній соляній бані під ультрафіолетовими лампами з постійним процесом перемішування протягом 14 днів.

Спочатку трави проходять процес сушки при температурі вище 50% градусів. Після цього трави проходять процес дріблення в мукоподібну суміш на спеціальному дробильному апараті.

Третім етапом являється настоювання вже готової суміші на спецальній соляній бані при постійному ультрафіолетовому випромінюванні і спеціально підібраній температурі 70+ градусів. Під час цього етапу відбувається процес насичування порошку та його ферментації.

Таким чином трав’яний порошок набуває своїх надпоживних цінностей, що і робить його настільки ефективним при відновленні роботи серцево-судинної системи організму.

При цьому зауважимо ключове! Ферментований порошок не містить жодної хімії, хімічних сполук, консервантів, спирту та будь-яких інших тяжких для організму реагентів.

Інструкція

Ферментований порошок випускається в герметичному пакеті ємністю 200 грамів з розрахунком на курс лікування 2 місяці.

Зауважимо, що трав’яний порошок варто приймати виключно курсом, оскільки він має накопичувальний ефект в організмі. Це говорить про те, що надважливі мікроелементи накопичуються в організмі, а потім віддають свій ефект лікування протягом дуже тривалого періоду часу.

Детальний перелік компонентів:

  • Чебрець
  • Кропива дводомна
  • Пирій корінь
  • Подорожник
  • Деревій
  • Іван-чай
  • Нагідки лікарські
  • Омела звичайна
  • Малина лист

Фармакологічні властивості:

Основна дія ферментованого трав’яного порошку полягає в очищенні судин організму від різних відкладень та відновленні кровотоку.

Робота кожної клітинки нашого організму залежить від якості кровопостачання. Саме з кров’ю до внутрішніх органів потрапляє кисень та поживні речовини, виводиться вуглекислий газ та продукти метаболізму. В молодості люди багато рухаються. Їхні судини чисті, еластичні та молоді. В результаті кожна клітина отримує достатню кількість поживних речовин та функціонує нормально.

З віком практично всі люди стають менше рухатися, а їхні судини забруднюються. Це пов’язано як зі шкідливими звичками, такими як куріння та вживання алкоголю, так і природними – відкладення жирів.

Забруднені судини можна порівняти зі ржавими водопровідними трубами. Іржа в трубах заважає нормальному руху води. Щоб її проштовхнути, потрібно підвищувати тиск в системі. Те саме відбувається і в нашому організму. Щоб проштовхнути кров, мозок підвищує тиск в серцево-судинній системі. Такими чином, забруднені судини – це основна причина артеріальної гіпертензії.

Крім того, відкладення на судинах погіршують характеристики крові. Вона стає більш густою і в ній з’являються шкідливі домішки. Від цього починають страждати всі клітини нашого організму. Адже разом з такою кров’ю вони отримують шкідливі речовини, які їх пошкоджують. Як наслідок, в людини з’являються різноманітні захворювання і людина починає швидше старіти.

Ферментований трав’яний порошок “Чисті судини” допомагає відновити кровоток. Відновлення кровотоку і зміцнення стінок судин запускає ланцюгову реакцію відновлення серцево-судинної системи організму. Цей процес самовідновлення називається ауторегенерація. Ці механізми закладені природою, а природні ліки це каталізатор, ключ, який “заводить” ауторегенерацію.

Після курсу лікування оновлюється судинна система організму. Судини стають еластичними та міцними. Іншими словами, судини оживають і без проблем “гасять” коливання тиску крові.

Природні ліки діють в умовні 3 етапи:

  1. Виводять відкладення з судин

Розчиняють атеросклеротичні бляшки, кров’яні тромби і кальцієве вапно. Значно збільшують просвіт судин і відновлюють кровообіг.

  1. Усувають наслідки поганого кровообігу

Проходять повністю або суттєво полегшуються такі захворювання як: гіпертонія, гіпотоноія, мігрень, варикоз та тромбоз. Зникають шум у вухах, запаморочення та набряки, поліпшується гострота зору і ясність мислення. Нормалізується вага і жировий обмін.

  1. Збільшують міцність та еластичність стінок судин

Це перешкоджає утворенню нових бляшок і значно знижує ризик інсульту та інфаркту.

Після проходження курсу лікування абсолютна більшість людей відзначають, що у них:

  • нормалізувався артеріальни тиск
  • збільшився просвіт судин
  • різко впав рівень холестерину в крові
  • поліпшилась пам’ять
  • нормалізувався сон, пропала млявість та слабкість
  • перестало шуміти у вухах
  • припинились головні болі
  • Значно поліпшився настрій та стресостійкість

Спосіб застосування:

Лікарський порошок приймається курсом лікування від 1 до 2 місяців. Вкрай важливо дотримуватись терміну курсу лікування, оскільки він має накопичувальний ефект.

Приймати по пів чайної ложечки готової суміші 3 рази на день запиваючи стаканом води. Порошок дуже легко пється і так само швидко та легко всмоктується організмом. Прийом порошку незалежить від графіку прийому їди.

*Примітка: Ліки випускаються з детальною інструкцією.

Місце виготовлення:

Весь цикл виробництва знаходиться в місті Луцьк. В Луцьку, Ужгороді та Рівному працює і мережа наших зелених аптек, однак наші природні ліки можна замовити по всій Україні та в більшість країн Європейського Союзу.

Як замовити та ціна:

Наші аптеки працюють:

Місто Луцьк: Вулиця Лесі Українки (Книжковий павільйон, лицьова сторона ЦНАПу).

Місто Луцьк: Варшавський ринок (мясний павільйон).

Місто Рівне: Андріївський ринок (Автовокзал), павільйон 158 (1 ряд зі сторони вулиці Данила Галицького.

Місто Ужгород: Провулок малий Уж, вул. Корятовича 5/2

В інші міста доставляєм Новою поштою та Укрпоштою в середньому за 1-2 дні.

На сайті також замовляють:

👉 Гідролат для схуднення та детоксикації організму "Грація №1"

👉 Антипаразитарний гідролат “Алфей”

👉 Антигрибковий гідролат «Юста»

👉 Гідролат від болю та запалення суглобів «Силуан»

👉 Гідролат лікарських рослин при діабеті 2 типу

👉 Гідролат при простатиті та аденомі простати «Усфазан»

👉 Серцево-судинний гідролат «Домнін»

👉 “Амелія” – Рослинний екстракт для схуднення та детоксикації організму

👉 Гідролат при еректильній дисфункції «Елізбар»

👉 Ясний зір – трав’яний екстракт для лікування та профілактики очних захворювань

👉  “Гепатен” – природній антибіотик для лікування печінки та жовчевидільної системи

👉 “Венозал” – натуральний екстракт для лікування та профілактики варикозу

👉 “Гемозон” – природній антибіотик для лікування та профілактики геморою

👉 “Псорілаксин” – натуральний екстракт при псоріазі