Діаферон – екстракт, що значно знижує рівень цукру в крові

З гордістю представляємо Вам дієвий екстракт лікарських рослин, що допомагає знизити рівень цукру в крові та нормалізувати рівень глюкози.

Сильнодіючий екстракт лікарських рослин забезпечує довготривалий ефект після проходження курсу лікування. Якщо дотримуватися здорового способу життя, рівень цукру в крові буде залишатись в межах норми протягом дуже тривалого періоду часу. А це, в свою чергу, значить, що не прийдеться систематично труїти організм хімічними препаратами.

Зауважимо, що рослинний екстракт приготовлений по спеціальній складній гідролатній технології, яка передбачає 2 складних етапи.

Завдяки так званій водяній бані надвисокої температури при виділенні парів та різкому азотному охолодженню екстракту нам вдається витягнути до 95% біологічно активних ефірних масел, що містяться в лікарських рослинах, а завдяки спеціальному процесу настоювання в мідних ємностях відбувається процес консервації готового екстракту. Таким чином, рослинний екстракт містить в собі в декілька разів більше біологічно активних сполук, чим будь-які інші препарати навіть з добавками тяжких хімічних сполук.

Особливості трав’яного екстракту:

  • Не має побічних дій.
  • На 100% натуральний. Лікарський екстракт позитивно впливає на весь тонус організму, навідміну від хімічних препаратів.
  • За період лікування організм отримує надзвичайно велику дозу поживних макро та мікроелементів, що дуже позитивно впливає на функціонування усіх органів життєдіяльності людини.

Інструкція Діаферон

Склад:

Екстракт випускається в флаконі ємністю 300 мілілітрів з розрахунком на курс лікування 20 днів.

Зауважимо, що будь-які екстракти варто приймати виключно курсом, оскільки вони мають накопичувальний ефект в організмі. Це говорить про те, що надважливі мікроелементи накопичуються в організмі, а потім віддають свій ефект лікування протягом дуже тривалого періоду часу.

Детальний перелік компонентів:

  • Берберин
  • Меліса лікарська
  • м’ята
  • кропива
  • подорожник
  • звіробій
  • пирій
  • Водноспиртовий екстракт (38%)

Фармакологічні властивості:

Основна дія діабетичного екстракту полягає в тому, що він не тільки “видаляє” цукор з крові, але й нормалізує рівень глюкози. Компоненти екстракту розчиняють цукор, який вже проник через стінки судин.

Стінки судин, немов звільнившись від льоду, знову набувають можливість звуження та розтягування. Також розчиняються тромби, очищаються судини від холестеринових бляшок. Відбувається відновлення дрібних капілярів. В результаті у людини не підвищується артеріальний тиск, зникають слабкість та сонливість, поліпшується загоєння ран та порізів. До того ж, як показує багаторічна практика, з’являється велика життєва енергія.

Варто відмітити, що екстракт лікарських рослин не підвищує рівень інсуліну, а навпаки значно знижує інсулінорезистентність. Це дуже чудова властивість! Біологічно активні компоненти лікарських рослин проникають безпосередньо в клітини м’язів, жиру і печінки та стимулюють їх так, що вони починають краще реагувати на присутність гормону в крові. У медицині цей процес називається «вторинним клітинним утворенням». Як наслідок, з часом клітини починають споживати більш активну глюкозу, що призводить до зниження її концентрації в крові. Для організму це найбезпечніший спосіб вживання глюкози.

Як показує практика, після проходження курсу лікування, більшість пацієнтів починають відчувати себе добре в будь-який час доби, в тому числі після їжі. Їх більше не мучить спрага, зникають екземи та спонтанні висипання на шкірі.

Якщо говорити про фізичні показники, то знижується рівень глікозильованого гемоглобіну, а також знижується концентрація цукру і ацетону в сечі.

Спосіб застосування:

Лікарський екстракт приймається 20 днів. Вкрай важливо дотримуватись терміну курсу лікування, оскільки екстракт має накопичувальний ефект.

Приймати по 5 мл. (одна чайна ложка) 3 рази на день за пів години до вживання їжі.

*Примітка: Ліки випускаються з детальною інструкцією.

Місце виготовлення:

Весь цикл виробництва знаходиться в місті Луцьк. В Луцьку, Ужгороді та Рівному працює і мережа наших зелених аптек, однак наші природні ліки можна замовити по всій Україні та в більшість країн Європейського Союзу.

Як замовити та ціна.

Наші зелені аптеки працюють:

Місто Луцьк: Вулиця Лесі Українки (Книжковий павільйон, лицьова сторона ЦНАПу).

Місто Луцьк: Варшавський ринок (мясний павільйон).

Місто Рівне: Андріївський ринок (Автовокзал), павільйон 158 (1 ряд зі сторони вулиці Данила Галицького.

Місто Ужгород: Провулок малий Уж, вул. Корятовича 5/2

В інші міста доставляєм Новою поштою та Укрпоштою в середньому за 1-2 дні.

На сайті також замовляють:

👉 Гідролат для схуднення та детоксикації організму "Грація №1"

👉 Антипаразитарний гідролат “Алфей”

👉 Антигрибковий гідролат «Юста»

👉 Гідролат від болю та запалення суглобів «Силуан»

👉 Гідролат лікарських рослин при діабеті 2 типу

👉 Гідролат при простатиті та аденомі простати «Усфазан»

👉 Серцево-судинний гідролат «Домнін»

👉 “Амелія” – Рослинний екстракт для схуднення та детоксикації організму

👉 Гідролат при еректильній дисфункції «Елізбар»

👉 Ясний зір – трав’яний екстракт для лікування та профілактики очних захворювань

👉  “Гепатен” – природній антибіотик для лікування печінки та жовчевидільної системи

👉 “Венозал” – натуральний екстракт для лікування та профілактики варикозу

👉 “Гемозон” – природній антибіотик для лікування та профілактики геморою

👉 “Псорілаксин” – натуральний екстракт при псоріазі