Кардіопан – екстракт для нормалізації тиску та холестерину в крові

Представляємо Вам дієвий екстракт лікарських рослин, що комплексно допомагає нормалізувати артеріальний тиск та зменшити рівень холестерину в крові.

Екстракт лікарських рослин не просто тимчасово збиває високий тиск, а повноцінно відновлює пошкоджені судини та суттєво зменшує рівень холестерину в крові.

Зауважимо, що рослинний екстракт приготовлений по спеціальній складній гідролатній технології, яка передбачає 2 складних етапи.

Завдяки так званій водяній бані надвисокої температури при виділенні парів та різкому азотному охолодженню екстракту нам вдається витягнути до 95% біологічно активних ефірних масел, що містяться в лікарських рослинах, а завдяки спеціальному процесу настоювання в мідних ємностях відбувається процес консервації готового екстракту. Таким чином, рослинний екстракт містить в собі в декілька разів більше біологічно активних сполук, чим будь-які інші препарати навіть з добавками тяжких хімічних сполук.

Особливості:

  • Не мають побічних дій.
  • На 100% натуральні. Екстракт лікарських рослин позитивно впливає на весь тонус організму, навідміну від хімічних препаратів.
  • Тривалість дії. За період лікування організм отримує надзвичайно велику дозу поживних макро та мікроелементів, що дуже позитивно впливає на функціонування усіх органів життєдіяльності людини.

Інструкція Кардіопан

Екстракт випускається в флаконі ємністю 300 мілілітрів з розрахунком на курс лікування 20 днів.

Зауважимо, що будь-які екстракти варто приймати виключно курсом, оскільки вони мають накопичувальний ефект в організмі. Це говорить про те, що надважливі мікроелементи накопичуються в організмі, а потім віддають свій ефект лікування протягом дуже тривалого періоду часу.

Детальний перелік компонентів екстракту:

  • Астрагал
  • М’ята перцева
  • Звіробій
  • Меліса
  • Глоду плоди
  • Пустирник
  • Чебрець
  • Кропива
  • Ромашка лікарська
  • Водноспиртовий екстракт (38%)

Фармакологічні властивості:

Основна дія екстракту лікарських рослин полягає в очищенні судин організму від різних відкладень та відновленні кровотоку.

Робота кожної клітинки нашого організму залежить від якості кровопостачання. Саме з кров’ю до внутрішніх органів потрапляє кисень та поживні речовини, виводиться вуглекислий газ та продукти метаболізму. В молодості люди багато рухаються. Їхні судини чисті, еластичні та молоді. В результаті кожна клітина отримує достатню кількість поживних речовин та функціонує нормально.

З віком практично всі люди стають менше рухатися, а їхні судини забруднюються. Це пов’язано як зі шкідливими звичками, такими як куріння та вживання алкоголю, так і природними – відкладення жирів.

Забруднені судини можна порівняти зі ржавими водопровідними трубами. Іржа в трубах заважає нормальному руху води. Щоб її проштовхнути, потрібно підвищувати тиск в системі. Те саме відбувається і в нашому організму. Щоб проштовхнути кров, мозок підвищує тиск в серцево-судинній системі. Такими чином, забруднені судини – це основна причина артеріальної гіпертензії.

Крім того, відкладення на судинах погіршують характеристики крові. Вона стає більш густою і в ній з’являються шкідливі домішки. Від цього починають страждати всі клітини нашого організму. Адже разом з такою кров’ю вони отримують шкідливі речовини, які їх пошкоджують. Як наслідок, в людини з’являються різноманітні захворювання і людина починає швидше старіти.

Лікарський екстракт “Кардіопан” допомагає відновити кровоток. Відновлення кровотоку і зміцнення стінок судин запускає ланцюгову реакцію відновлення серцево-судинної системи організму. Цей процес самовідновлення називається ауторегенерація. Ці механізми закладені природою, а природні ліки це каталізатор, ключ, який “заводить” ауторегенерацію.

Після курсу лікування оновлюється судинна система організму. Судини стають еластичними та міцними. Іншими словами, судини оживають і без проблем “гасять” коливання тиску крові.

Екстракт лікарських рослин діє в умовні 3 етапи:

  1. Виводить відкладення з судин

Розчиняє атеросклеротичні бляшки, кров’яні тромби і кальцієве вапно. Значно збільшують просвіт судин і відновлюють кровообіг.

  1. Усуває наслідки поганого кровообігу

Проходять повністю або суттєво полегшуються такі захворювання як: гіпертонія, мігрень, варикоз та тромбоз. Зникають шум у вухах, запаморочення та набряки, поліпшується гострота зору і ясність мислення. Нормалізується вага і жировий обмін.

  1. Збільшує міцність і еластичність стінок судин

Це перешкоджає утворенню нових бляшок і значно знижує ризик інсульту та інфаркту.

Зелена аптека “Полісся” працює на західній Україні з 2011 року. За цей час десятки тисяч людей пройшли курс лікування екстрактом “Кардіопан”. Після проходження курсу лікування абсолютна більшість людей відзначають, що у них:

  • нормалізувався артеріальни тиск
  • збільшився просвіт судин
  • різко впав рівень холестерину в крові
  • поліпшилась пам’ять
  • нормалізувався сон, пропала млявість та слабкість
  • перестало шуміти у вухах
  • припинились головні болі
  • Значно поліпшився настрій та стресостійкість

Спосіб застосування:

Лікарський екстракт приймається 20 днів. Вкрай важливо дотримуватись терміну курсу лікування, оскільки екстракт має накопичувальний ефект.

Приймати по 5 мл. (одна чайна ложка) 3 рази на день за пів години до вживання їжі.

*Примітка: Ліки випускаються з детальною інструкцією.

Місце виготовлення:

Весь цикл виробництва знаходиться в місті Луцьк. В Луцьку, Ужгороді та Рівному працює і мережа наших зелених аптек, однак наші природні ліки можна замовити по всій Україні та в більшість країн Європейського Союзу.

Як замовити та ціна.

Наші аптеки працюють:

Місто Луцьк: Вулиця Лесі Українки (Книжковий павільйон, лицьова сторона ЦНАПу).

Місто Луцьк: Варшавський ринок (мясний павільйон).

Місто Рівне: Андріївський ринок (Автовокзал), павільйон 158 (1 ряд зі сторони вулиці Данила Галицького.

Місто Ужгород: Провулок малий Уж, вул. Корятовича 5/2

В інші міста доставляєм Новою поштою та Укрпоштою в середньому за 1-2 дні.

На сайті також замовляють:

👉 Гідролат для схуднення та детоксикації організму "Грація №1"

👉 Антипаразитарний гідролат “Алфей”

👉 Антигрибковий гідролат «Юста»

👉 Гідролат від болю та запалення суглобів «Силуан»

👉 Гідролат лікарських рослин при діабеті 2 типу

👉 Гідролат при простатиті та аденомі простати «Усфазан»

👉 Серцево-судинний гідролат «Домнін»

👉 “Амелія” – Рослинний екстракт для схуднення та детоксикації організму

👉 Гідролат при еректильній дисфункції «Елізбар»

👉 Ясний зір – трав’яний екстракт для лікування та профілактики очних захворювань

👉  “Гепатен” – природній антибіотик для лікування печінки та жовчевидільної системи

👉 “Венозал” – натуральний екстракт для лікування та профілактики варикозу

👉 “Гемозон” – природній антибіотик для лікування та профілактики геморою

👉 “Псорілаксин” – натуральний екстракт при псоріазі