Серцево-судинний фітоконцентрат «Домнін»

Зелена аптека “Полісся” представляє потужний безспиртовий фітоконцентрат призначений для внутрішнього застосування, що комплексно допомагає нормалізувати артеріальний тиск та зменшити рівень холестерину в крові.

Зауважимо, що рослинний концентрат приготовлений по спеціальній складній технології, яка передбачає 3 етапи.

На першому етапі фітоконцентрат готується на спеціальному обладнанні парової дії при надвисоких температурах. На цьому етапі трави віддають усі свої корисні властивості.

Другий етап передбачає різке азотне охолодження фітоконцентрату.

Третій етап передбачає природню консервацію в спеціальних ємностях при низьких температурах.

Завдяки так званій водяній бані надвисокої дії при виділенні парів та різкому азотному охолодженню концентрату нам вдається витягнути до 95% біологічно активних ефірних масел, що містяться в лікарських рослинах. При цьому фітоконцентрат не містить спирту та жодних інших хімічних сполук, що дозволяє приймати його в будь-якому віці та при будь-якій складності хвороби, не переживаючи за побічні дії.

Інструкція серцево-судинного фітоконцентрату “Домнін”

Рослинний концентрат випускається  у флаконі ємністю 300 мілілітрів з розрахунком на 30 днів прийому.

Детальний перелік компонентів “Домнін”:

  • Люцерна
  • Деревій
  • Іван-Чай
  • М’ята перцева
  • Меліса лікарська
  • Цвіт глоду
  • Чебрець
  • Календула
  • Пустирник
  • Валеріана лікарська
  • Сорбат калію з соку горобини
  • Вода очищена та демінералізована

Фармакологічні властивості:

Основна дія фітоконцентрату лікарських рослин полягає в очищенні судин організму від різних відкладень та відновленні кровотоку.

Робота кожної клітинки нашого організму залежить від якості кровопостачання. Саме з кров’ю до внутрішніх органів потрапляє кисень та поживні речовини, виводиться вуглекислий газ та продукти метаболізму. В молодості люди багато рухаються. Їхні судини чисті, еластичні та молоді. В результаті кожна клітина отримує достатню кількість поживних речовин та функціонує нормально.

З віком практично всі люди стають менше рухатися, а їхні судини забруднюються. Це пов’язано як зі шкідливими звичками, такими як куріння та вживання алкоголю, так і природними – відкладення жирів.

Забруднені судини можна порівняти зі ржавими водопровідними трубами. Іржа в трубах заважає нормальному руху води. Щоб її проштовхнути, потрібно підвищувати тиск в системі. Те саме відбувається і в нашому організму. Щоб проштовхнути кров, мозок підвищує тиск в серцево-судинній системі. Такими чином, забруднені судини – це основна причина артеріальної гіпертензії.

Крім того, відкладення на судинах погіршують характеристики крові. Вона стає більш густою і в ній з’являються шкідливі домішки. Від цього починають страждати всі клітини нашого організму. Адже разом з такою кров’ю вони отримують шкідливі речовини, які їх пошкоджують. Як наслідок, в людини з’являються різноманітні захворювання і людина починає швидше старіти.

Серцево-судинний рослинний концентрат “Домнін” допомагає відновити кровоток. Відновлення кровотоку і зміцнення стінок судин запускає ланцюгову реакцію відновлення серцево-судинної системи організму. Цей процес самовідновлення називається ауторегенерація. Ці механізми закладені природою, а природні ліки це каталізатор, ключ, який “заводить” ауторегенерацію.

Після курсу лікування оновлюється судинна система організму. Судини стають еластичними та міцними. Іншими словами, судини оживають і без проблем “гасять” коливання тиску крові.

Серцево-судиннний фітоконцентрат “Домнін” діє в умовні 3 етапи:

  1. Виводить відкладення з судин

Розчиняє атеросклеротичні бляшки, кров’яні тромби і кальцієве вапно. Значно збільшують просвіт судин і відновлюють кровообіг.

  1. Усуває наслідки поганого кровообігу

Проходять повністю або суттєво полегшуються такі захворювання як: гіпертонія, мігрень, варикоз та тромбоз. Зникають шум у вухах, запаморочення та набряки, поліпшується гострота зору і ясність мислення. Нормалізується вага і жировий обмін.

  1. Збільшує міцність і еластичність стінок судин

Це перешкоджає утворенню нових бляшок і значно знижує ризик інсульту та інфаркту.

Після проходження курсу лікування абсолютна більшість людей відзначають, що у них:

  • нормалізувався артеріальни тиск
  • збільшився просвіт судин
  • різко впав рівень холестерину в крові
  • поліпшилась пам’ять
  • нормалізувався сон, пропала млявість та слабкість
  • перестало шуміти у вухах
  • припинились головні болі
  • Значно поліпшився настрій та стресостійкість

Спосіб застосування:

Фітоконцентрат приймається курсом лікування 30 днів. Приймати по 5 мл. (одна чайна ложка) 2 рази на день за пів години до вживання їжі.

*Примітка: Ліки випускаються з детальною інструкцією.

Місце виготовлення:

Весь цикл виробництва знаходиться в місті Луцьк. В Луцьку, Ужгороді та Рівному працює і мережа наших зелених аптек, однак наші природні ліки можна замовити по всій Україні та в більшість країн Європейського Союзу.

Як замовити та ціна.

Наші зелені аптеки працюють:

Місто Луцьк: Вулиця Лесі Українки (Книжковий павільйон, лицьова сторона ЦНАПу).

Місто Луцьк: Варшавський ринок (мясний павільйон).

Місто Рівне: Андріївський ринок (Автовокзал), павільйон 158 (1 ряд зі сторони вулиці Данила Галицького.

Місто Ужгород: Провулок малий Уж, вул. Корятовича 5/2

В інші міста доставляєм Новою поштою та Укрпоштою в середньому за 1-2 дні.

(Протягом дня діє знижка 100 грн.! Деталі запитуйте у продавця)